Presedintele "cainilor rosii", insotit de peste 100 de bodyguarzi, a descins marti seara la beraria "Red Dogs", de la poarta stadionului din Stefan cel Mare, amenintandu-i pe suporterii care au intrat in conflict cu conducerea

Razboiul dintre galeria lui Dinamo si conducerea clubului, inceput duminica seara, la meciul cu Pandurii, si-a consumat marti seara un nou episod, in care la loc de frunte s-au aflat amenintarile. Presedintele Ioan Becali, insotit de peste 100 de bodyguarzi si de directorul de marketing Mircea Copaci, a descins la beraria "Red Dogs", aflata chiar la intrarea in Parcul Sportiv Dinamo.

Cei zece fani dinamovisti care se aflau in local la acea ora sustin ca au fost amenintati, ca au zdranganit si ceva sabii, ideea conducatorului dinamovist fiind aceea ca el este seful si ca nu mai tolereaza iesiri precum cea de duminica. "Dinamo sunt eu!", le-ar fi spus Ioan Becali fanilor dinamovisti, in replica la scandarile acestora de la meciul cu Pandurii. "Nu ne-a lovit nimeni, insa amenintarile si injuraturile au fost suficiente", a povestit unul dintre suporterii aflati in berarie in momentul descinderii lui Becali. Site-ul dinamomania.ro relateaza pe larg incidentul, subliniind ca acesta s-a petrecut la numai 150 de metri de sediul Inspectoratului General al Politiei fara ca cineva sa intervina.

Scandal pornit de la bani

Conflictul a inceput intre fanii "cainilor" si noul director de marketing de la Dinamo, Mircea Copaci, care nu a permis galeriei sa-si mai afiseze niste bannere publicitare pe stadion. Conform unei intelegeri tacite cu conducerea de anul trecut, fanii dinamovisti puteau sa-si monteze cateva afise pe stadion, iar din banii incasati de la sponsori sa se autofinanteze. Copaci nu a fost de acord cu pastrarea acestui obicei, decizand, de asemenea, ca gruparea din Stefan cel Mare sa preia si beraria "Red Dogs", pe care o administra tot galeria cu scopul de a castiga bani necesari coregrafiilor si deplasarilor.

Scandalul a inceput inainte de debutul meciului cu Pandurii, cand trei suporteri din galerie au incercat sa patrunda in cladirea clubului pentru a lua o statie de amplificare care le apartinea. Mircea Copaci le-a interzis accesul, iar ei au revenit in peluza si l-au sunat pe presedintele Ioan Becali, care i-a invitat la pauza la tribuna oficiala la o discutie. Au mers peste 200 de fani si a izbucnit scandalul, fanii scandand "Dinamo suntem noi!". A doua zi, presedintele Ioan Becali s-a razbunat pe iesirea fanilor, dand publicitatii faptul ca galeria dinamovista a primit, numai anul trecut, aproape 50.000 de dolari din partea clubului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.