Basarab Panduru, antrenorul lui FC Vaslui, care a avut sambata o reactie care reclama un consult psihiatric urgent, intrand pe teren pentru a-l bate pe Claudiu Raducanu, s-a calmat ieri. "Va veni ziua cand vom castiga meciuri cu golurile lui Raducanu. Am mare incredere in el si il apreciez deoarece isi da silinta sa ajunga la forma care l-a consacrat", a spus Panduru.

Tehnicianul a dat o noua forma si declaratiilor de la finalul aceluiasi meci cu Bistrita, cand afirma ca ii va plesni fara ezitare pe jucatorii care nu asculta indicatiile sale. "Este o prostie sa lovesc un jucator. Fiecare dintre ei au parinti si acestia sunt singurii care pot face acest lucru. Prin afirmatia facuta nu am incercat decat sa scot maximum posibil de la jucatori. Am incercat sa-i mobilizez si sa-i fac sa-mi asculte indicatiile. Nici nu se pune problema sa-mi bat vreun jucator, pentru ca aici nu suntem la un meci de K1", a precizat Panduru.

La randul sau, Raducanu a spus ca nu a putut sa joace asa cum si-ar fi dorit deoarece nu a fost in forma maxima. "Am avut o pauza de doua luni si mi-a trebuit ceva timp pentru a ma pregati din punct de vedere fizic", a declarat "Bloc-notes".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.