Cind vorbeste de evolutia echipei, Becali sustine ca e multumit doar de note de la 8 in sus.

Presedintele executiv al "ciinilor", Ioan Becali, si-a expus ieri viziunea sa in privinta jocului pe care trebuie sa-l aiba Dinamo. "Nu vreau sa se treaca doar clasa cu nota 5 sau 6. Avem planuri mari pentru viitor, care vizeaza meciuri in fazele avansate ale cupelor europene. Acum jucam de nota 6, hai 6,5! Nu e destul pentru Dinamo, pentru Europa. Ma multumesc note de la 8 in sus, nu zic 10. Ma gindesc ca avem premianti in lot, de aceea asteptarile sint altele", a precizat Becali.

Fostul impresar a spus ca nu doreste sa puna presiune asupra propriei formatii. "Astea nu sint amenintari, ci doar opinii. Nu vrea nimeni dictatura la Dinamo, nu vrea nimeni inlaturarea lui Mister, antrenorul Ioan Andone. Dorim doar performante", a conchis Becali.

3,25 este media golurilor pe meci a "ciinilor", tinindu-se cont de reusitele din cele 4 partide oficiale ale sezonului, doua in campionat si cite una in Supercupa si in Cupa UEFA

"Raminem forta numarul 1 in Romania in privinta atacului. Putem da si mai mult de trei goluri pe meci. Avem nevoie de liniste si de sprijinul fanilor"
Claudiu Niculescu

Bratu vrea diferenta de cinci goluri

Atacantul Florin Bratu a inscris duminica, impotriva Pandurilor (3-0), primul sau gol oficial in Stefan cel Mare, fotbalistul de 25 de ani mai punctind o data, in Supercupa contra Stelei (3-2). "Am sarutat stema lui Dinamo dupa gol, fiindca asa am simtit eu. Sint bucuros ca avem multe reusite in atac. E normal ca la Dinamo sa fie pretentii mari. Probabil o sa ajungem sa batem la patru-cinci goluri diferenta si atunci va fi multumita toata lumea", a declarat Bratu.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.