Clubul Besiktas, la care este legitimat Daniel Pancu, are o furgoneta dotata cu sisteme de inregistrare si camere de luat vederi pentru urmarirea jucatorilor care petrec noptile in baruri, informeaza site-ul nethaber.com. Potrivit sursei citate, conducerea clubului a decis sa achizitioneze un automobil Volkswagen Transporter anul trecut, dupa aparitia unor zvonuri potrivit carora unii dintre jucatorii pregatiti de Riza Calimbay si-ar pierde noptile prin baruri. Camerele de luat vederi au fost instalate in partea frontala si in spatele masinii.

De asemenea, vicepresedintele clubului Besiktas, Kivanc Oktay, le-a cerut bodyguarzilor din cele mai populare baruri din Istanbul sa il anunte atunci cand un jucator apare intr-un astfel de stabiliment. Sistemul de urmarire functioneaza astfel: Oktay este anuntat in legatura cu aparitia unui jucator intr-un bar sau intr-un club de noapte. Imediat, oficialul gruparii il contacteaza pe soferul furgonetei si il trimite la locatia indicata. Jucatorul este surprins pe imaginile video si, daca este posibil, sunt inregistrate si discutiile acestuia.

Ulterior, inregistrarea este vizionata de Kivanc Oktay, iar in cazul in care acesta considera ca jucatorul trebuie avertizat, fotbalistul respectiv este chemat in fata Consiliului de Administratie pentru a se justifica. Daca jucatorul neaga faptul ca s-ar fi aflat in locul unde a fost surprins de camerele de luat vederi, acestuia i se arata inregistrarea. Furgoneta a fost folosita pana in prezent de trei ori, in doua randuri fiind surprins John Carew, fotbalist transferat ulterior la Olympique Lyon, iar a treia oara Sergen Yalcin. In noul sezon, sistemul de urmarire ii vizeaza in special pe jucatorii Kleberson, Ailton si Youla.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.