Majoritatea celor 20 de antrenori care urmeaza, in prezent, cursurile pentru obtinerea licentei Pro se specializeza sau urmeaza sa o faca la echipe de top din strainatate. Trei dintre ei, Marian Bondrea, Ionut Popa si Constantin Carstea, se afla la Parma, unde au avut o intalnire cu directorul tehnic al formatiei italiene, Arrigo Sacchi. In ceea ce-i priveste pe Razvan Lucescu si Mihai Stoica, ei se gasesc tot in Peninsula, dar la Milan. "Am asistat la un antrenament al lui AC Milan si m-a impresionat, in primul rand, modul in care se implica jucatorii. Dupa terminarea sedintei de pregatire, am discutat si cu antrenorul Ancelotti, care ne-a raspuns cu placere la toate intrebarile", a declarat, ieri, tehnicianul Rapidului. Interesant este faptul ca Lucescu Junior a venit in Italia insotit de tatal sau, Mircea. De asemenea, un alt antrenor roman, Mihail Marian, a plecat la Bruxelles, pentru a asista la sedintele de pregatire sustinute de staff-ul tehnic al lui Anderlecht, iar "principalul" Farului, Petre Grigoras, va ajunge, in aceste zile, la Atena, el urmand a face un referat despre modalitatile de pregatire si despre organizarea clubului Panathinaikos.

Daca Ilie Stan si Florin Constantinovici vor merge sa-si ia notite la Ajax Amsterdam, Dorinel Munteanu, Aurel Sunda si Cristian Popovici se vor deplasa "in grup" la Leverkusen, pentru a intelege sistemul nemtesc de preparare a "aspirinelor". In fine, Octavian Grigore va fi gazduit in Elvetia de fostul sau coechipier de la Petrolul, Adrian Ursea, pentru a "spiona" sedintele tehnice ale echipei Servette Geneva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.