Steaua s-a razbunat pe FC National dupa egalul frustrant din partida cu Rosenborg. Ros-albastrii au invins cu 4-0 intr-o partida in care mai puteau inscrie inca pe atat. Ogararu, Paraschiv si Dica, de doua ori, au inscris golurile unei partide care facut knockout gruparea din Parcul cu Platani.

Antrenorul stelist Oleg Protasov a dezvaluit cum si-a motivat elevii in vestiar inaintea meciului cu "bancarii". "Le-am spus baietilor ca cineva trebuie sa plateasca pentru nereusita din partida cu Rosenborg. Voiam acest lucru pentru a arata ca stim sa dam si goluri. Am trimis astfel un mesaj lui Rosenborg pentru meciul retur", a mentionat tehnicianul ucrainean care, dupa demonstratia de forta de duminica, le va cere jucatorilor lui sa inscrie de doua ori la Trondheim. "

Din pacate, n-am putut sa-i invingem pe norvegieni la Bucuresti. Normal, toata lumea este dezamagita de rezultat. Ca joc, am invins Rosenborg, am fost mai puternici, am avut mult mai multe ocazii, dar n-am inscris decat o data. Este strigator la cer, oaspetii au inscris la singura ocazie pe care au avut-o. Acum este necesar sa inscriem la Trondheim. Ei bine, le voi cere jucatorilor mei sa inscrie nu o data, ci de doua ori. Al doilea punct va fi victorios sau, daca nu, atunci va iesi un egal, care tot calificare inseamna", a spus Protasov.

Invins fara drept de apel in Ghencea, antrenorul "bancarilor", Roberto Landi, crede ca Steaua se va califica in grupele Ligii Campionilor. "Inainte de meciul cu Rosenborg nu eram convins ca Steaua se poate califica, dar, dupa ce am vazut jocul, Steaua are toate atuurile sa intre in grupe". Incantat de evolutia jucatorilor sai, patronul Gigi Becali asteapta un scor similar si in etapa viitoare, la Timisoara. "Asta inseamna valoare, 2-0 la pauza, 4-0 la final. Sa nu am emotii, asta vreau. Sper sa castigam si la Timisoara la fel de clar ca azi", a declarat Becali.

Norvegienii sunt optimisti

Desi Rosenborg merge din infrangere in infrangere in campionatul intern, antrenorul Per Mathias Hoegmo este optimist. "Echipa incepe sa creasca, sa acumuleze. Chiar daca am pierdut in ultima etapa de campionat, am fost mai agresivi ca niciodata. Acum avem la dispozitie o intreaga saptamana pentru a pregati cum trebuie meciul cu Steaua. Cred ca noi vom fi cei care ne vom bucura la final", a spus Hoegmo.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.