Daniel Pancu a fost capitanul echipei Besiktas in meciul disputat in Liechtenstein cu FC Vaduz, castigat de turci cu 1-0 in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA. Romanul a purtat pentru prima data banderola de capitan la Besiktas si a fost ales pentru acest lucru de coechipierii sai deoarece capitanii obisnuiti ai echipei, Tayfur Havutcu, Sergen Yalcin si Ibrahim Uzulmez, se aflau pe lista rezervelor, iar cel care le lua locul in astfel de situatii, Tumer Metin, era accidentat.

Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei Bucuresti si actualul tehnician al echipei Steaua Rosie Belgrad, a inceput bine si actuala editie a Cupei UEFA, dupa parcursul excelent reusit cu formatia din Ghencea in sezonul trecut. Belgradenii au castigat cu scorul de 3-1 meciul sustinut in deplasare, in compania echipei croate Inter Zapresici, si se pot considera deja calificati pentru primul tur.

Filipescu si Tararache au fost integralisti in meciul pe care FC Zurich, l-a castigat, in deplasare, cu scorul de 1-0, cu Legia Varsovia, in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA. Aliuta si Daniel Florea au fost titulari in meciul castigat de Metalurg Donetk, cu scorul de 3-0, in fata Sopron.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.