Ajuns acasa dupa meciul cu Steaua din Ghencea, antrenorul echipei Rosenborg, Per Mathias Hoegmo, i-a criticat pe fundasii care au gresit la faza golului inscris de Iacob. "A fost prea mare distanta intre mijloc si aparare, compartimentul defensiv achitandu-se, in general, de sarcini. Mi-a displacut prestatia individuala la faza din care Steaua a deschis scorul. Riseth a pierdut duelul direct, e in regula, dar Basma si Dorsin ar fi trebuit sa fie mai decisi."

Conform cotidianului Dagbladet, Hoegmo vrea sa stabileasca un unsprezece de baza, considerand ca rotatia jucatorilor nu este benefica. "Vreau o formatie rapida, cu relatii de joc intre fotbalisti. Calificarea in grupele Ligii Campionilor este prioritatea noastra. Cred ca vom face treaba buna in returul de pe Lerkendal. La Bucuresti am avut probleme pe partea stanga, dar vom corecta acest lucru. Am jucat foarte defensiv, insa vom aplica si principii ofensive in mansa a doua. Steaua a avut cel putin trei-patru mari ocazii. Nu este rau ca am fost putin scuturati la Bucuresti, asa vedem unde mai avem de lucru."

Publicatia NRK Trondelag a mentionat ca "Rosenborg a avut mari probleme in meciul de la Bucuresti, dar 1-1 la primul meci al lui Per Mathias Hoegmo pe banca tehnica este datator de sperante". "La faza golului lui Helstad, romanii au cerut ofsaid si probabil ca aveau dreptate, dar arbitrul a validat golul. La Bucuresti Rosenborg a avut mare noroc. Putea fi 4-0 pentru gazde pana in momentul egalarii."


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.