Fotbalistii romani sunt adevarate pericole atunci cand se urca la volan. Ultimul "distrugator" de pe sosele este constanteanul Adrian Senin. Fotbalistul nu a respectat culoarea rosie a semaforului si a provocat un accident in serie, ranind grav un pieton si avariind o masina. Desi Senin, acompaniat de colegul sau George Usurelu, a jurat ca este nevinovat, Politia i-a intocmit un dosar penal constanteanului si i-a retinut carnetul. Daca se contabilizeaza toate accidentele cauzate de fotbalisti in ultimii ani, se poate alcatui, fara prea mari probleme, o intreaga echipa de "baieti rai".

Campioni fara drept de apel sunt cei de la Dinamo. Atacantul Ionel Danciulescu a plonjat in primavara lui 2002 cu masina in raul Dambovita. In ciuda gravitatii accidentului, fotbalistul a scapat nevatamat, intrucat a reusit sa deschida geamul si sa paraseasca automobilul scufundat. Dorin Semeghin a intrat, doi ani mai tarziu, cu bolidul sau in zidul unui hotel din Bucuresti. Fundasul dinamovist Adrian Iordache, pe cand se intorcea de la o petrecere din Pitesti, insotit de coechipierii sai Lucian Goian si Semeghin, a pierdut controlul volanului si s-a oprit peste cadavrul unui barbat. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili daca Iordache este sau nu vinovat de moartea acestuia.

In urma cu patru luni, alt dinamovist prins in ofsaid la volan a fost portarul Bogdan Stelea. "Arnold" si-a pierdut carnetul dupa ce politistii l-au gasit baut la volan. Adrian Mutu este cel mai ilustru client al Politiei Rutiere. In vara anului trecut, "Briliantul" a fost protagonistul unei urmariri ca-n filme, la capatul careia politistii i-au suspendat pe o perioada de trei luni carnetul de conducere.

Echipa groazei pe sosele este completata de fostul fotbalist al Universitatii Craiova Marius Iordache, cel care, vara trecuta, a accidentat mortal un biciclist. Inconstienta la volan a dus si la moartea tanarului atacant stelist Ovidiu Iacob, de doar 20 de ani. Echipa jucatorilor care sunt pericole publice pe sosele are conducatori pe masura. Presedintele lui Dinamo, Giovanni Becali, a accidentat un copil pe o trecere de pietoni, dupa care a parasit locul faptei. Presedintele lui Poli Timisoara, Emil Rosianu, a fost prins de politie cu o viteza de 250 de km/h. Conform unui apropiat, Rosianu ar fi explicat de ce avea "doar" 250 de km/h in momentul in care a fost prins. "Am mers si mai tare, dar am vazut radarul si am mai incetinit, inainte sa ma prinda".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.