Patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, este sigur de victoria Stelei la Trondheim. "Trebuia sa fie 5-0 sau 6-0 pentru noi, insa ii batem acolo. Am primit un gol aiurea si am avut mare ghinion. Asta este echipa? Trebuie sa-i scoatem", a subliniat Becali. "Asa a vrut Dumnezeu, sa fie norvegian de data aceasta, dar poate la retur o sa fie roman. Pai, la cum s-a jucat, astia nu ne pot da gol nici daca jucam 10 ani", a mai spus Gigi Becali. Prezent la meci, in loja patronului stelist, Gica Hagi crede ca daca Steaua va juca si in Norvegia asa cum a facut-o la Bucuresti, atunci nu va avea probleme cu obtinerea calificarii.

"Steaua a avut ghinion la cate ocazii si-a creat. Steaua poate fi suparata, dar sansele exista in continuare. Steaua trebuie sa joace bine in Norvegia, iar daca va juca cum a facut-o astazi, atunci se va califica. A inceput mai crispata, dar apoi si-a creat multe ocazii. Pacat ca n-am mai marcat, dar poate o sa intre acolo mingea in poarta. Sansele sunt egale. Trebuie sa ramanem optimisti. Eu unul asa sunt dupa ce am vazut in aceasta seara. Steaua poate bate acolo", a spus Hagi. De asemenea, vicepremierul George Copos, patronul Rapidului, prezent si el la meci, a spus ca "Steaua se va califica pentru ca este o echipa mai buna decat Rosenborg".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.