Conducatorii lui CFR Cluj si-au felicitat jucatorii dupa egalul realizat in fata francezilor de la R.C. Lens, considerand ca arbitrul polonez Gilewski le-a furat victoria ardelenilor. "Sunt multumit de evolutia jucatorilor, dar vad ca si la acest nivel putem fi dezavantajati de arbitri. Am fost invingatorii morali ai acestui meci, pentru ca la faza din minutul 44 a fost fault clar. Eu cred ca putem castiga finala. Am demonstrat ca suntem mai buni decat Lens", a declarat presedintele CFR, Iuliu Muresan, in timp ce atacantul Adrian Anca se jura ca a fost faultat in careu de catre portarul francez. "A fost penalti clar, fara dubii. Am mai pacalit eu la alte faze, dar acum pot spune cu mana pe inima ca portarul m-a impiedicat. Mi-a agatat piciorul drept si am cazut. Am vazut ca si Itandje se simtea vinovat".

Desi elevii sai au fost dominati de clujeni in cea mai mare parte a timpului, tehnicianul francez Francis Gillot crede ca Lens se poate considera deja calificata. "Nu m-a surprins deloc echipa Clujului. Ma asteptam la o asemenea replica. La acest scor suntem calificati. In retur, conditiile vor fi diferite. Avem un teren mai mare si ne vor sustine 40.000 de persoane", a declarat Gillot. Cu toate acestea, site-ul gruparii franceze trage un semnal de alarma in vederea meciului retur. "Romanii nu trebuie priviti de sus. Cei care nu erau convinsi de acest lucru sunt acum", noteaza sursa citata, in timp ce site-ul UEFA a titrat: "Lens a trecut cu bine furtuna de la Cluj".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.