Antrenorul formatiei FC Arges, Sorin Cartu, a declarat, marti, ca va pleca la finalul turului de la FC Arges, deoarece este nemultumit de bugetul echipei si de politica de transferuri.

"Am ajuns la concluzia ca avem obiective diferite. De fapt, cred ca ambitiile mele sunt prea mari pentru FC Arges. O sa conduc echipa pana la iarna, iar apoi voi vedea incotro ma indrept", a spus Cartu. Tehnicianul pitestean a afirmat ca si-a creat destule antipatii la club datorita firii sale. "Prin felul meu de a fi mi-am creat destule antipatii la club si nu vreau sa deranjez lumea. Eu nu vreau altceva decat performanta, dar se pare ca la Pitesti nu se poate sau nu se vrea", a continuat Cartu.

Acesta si-a reprosat modul in care a alcatuit echipa in meciul din prima etapa sustinut in compania formatiei Steaua. "N-am fost inspirat in alcatuirea echipei. Vintila nu trebuia sa joace, ci Preda, pentru ca mi-a aratat in pregatiri ca este in forma. Prin cartonasul rosu pe care l-a luat, Negoita mi-a demonstrat ca e un jucator de esalon inferior", a precizat Cartu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.