Gheorghe Hagi se contrazice de la o zi la alta in ceea ce priveste profilul echipei pe care doreste sa o antreneze. Inainte sa plece de la Galatasaray, "Regele" afirma cu convingere ca a venit timpul sa se intoarca in tara, la un club care doreste sa faca performanta. A fost contactat imediat de Steaua, a venit la negocieri, dar a refuzat oferta lui Gigi Becali. Zvonurile l-au dat, apoi, la Steaua Rosie Belgrad si la Dinamo Kiev, echipe cu nume important pentru fotbalul european.

Nu a ajuns, insa, la nici un acord cu oficialii acestor cluburi, fiind obligat, astfel, sa isi ia o vacanta pe termen nelimitat. In urma cu o saptamana, Hagi a declarat ca doreste mai mult sa stea acasa, cu sotia, decat sa antreneze. Dintr-o data, omul dedicat in totalitate meseriei sale este de nerecunoscut. "Regele" pare sa-si fi schimbat optica despre cariera. In prezent, el spune ca nu isi doreste sa antreneze sub presiune.

Cu alte cuvinte, a renuntat la ideea de a activa la o grupare cu pretentii. Cu toate acestea, este "prea mare" pentru echipele fara posibilitati si obiective marete. Cu cat sta mai mult departe de fotbal, Hagi este cu atat mai confuz, pierzandu-si mult increderea pe care o afisa inainte. Desi avea ambitii mari cand s-a apucat de antrenorat, firea sa mofturoasa l-a transformat intr-o personalitate care traieste doar prin aparitiile televizate si prin turneele de fotbal pe plaja.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.