Capitanul stelist Mirel Radoi este gata sa renunte la prima reprezentativa a Romaniei, din cauza conflictului cu selectionerul Victor Piturca, izbucnit dupa ce a parasit lotul national inaintea meciului cu Olanda de la Rotterdam. Radoi, suspendat de FRF pentru patru meciuri in competitiile interne, a fost anuntat de Piturca de faptul ca nu va mai fi chemat la Nationala in mandatul actualului selectioner.

In aceste conditii, Radoi s-a confesat unor apropiati, fiind dispus sa-si anunte retragerea definitiva din Nationala, mai ales in cazul in care, pana in iarna, se va transfera la o echipa din strainatate. Cum pana in primavara anului 2008, cand expira contractul dintre FRF si Piturca (acesta va fi prelungit automat pe durata turneului final al CE in cazul calificarii), Radoi nu va mai fi convocat, era oricum greu de crezut ca acesta urma sa mai joace la Nationala dupa aproape patru ani de absenta.

Altfel, Comisia de Recurs Federala din cadrul FRF a mentinut luni sanctiunile dictate de Comisia de Disciplina impotriva lui Radoi. Astfel, decizia luata pe 24 iunie de Comisia de Disciplina, de a-l suspenda patru etape pe Radoi si de a-l penaliza financiar cu suma de 1.350 de euro, a ramas in vigoare. Radoi si-a efectuat deja doua dintre cele patru etape de suspendare, una in Supercupa Romaniei, cu Dinamo, si una in prima etapa a Diviziei A, cu FC Arges.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.