Dinamo si Rapid forteaza miine, in partidele disputate pe teren propriu cu Omonia Nicosia si Vardar Skopje, accederea pe tabloul principal al Cupei UEFA. Desi formatiile romanesti pornesc favorite, antrenorii Ioan Andone si Razvan Lucescu sint circumspecti in privinta deznodamintului.

Reprezentantele Romaniei in Cupa UEFA, Dinamo si Rapid, mai au o singura zi pentru a pune la punct strategia impotriva cipriotilor de la Omonia Nicosia si Vardar Skopje. Spion pentru Lucescu jr., directorul tehnic Mihai Stoica, a declarat ca Rapidul are prima sansa in partida cu Vardar Skopje, o echipa care "nu este disciplinata tactic" insa tehnicianul giulestean este mai rezervat. De partea cealalta, pe Ioan Andone, al carui post depinde de calificarea dinamovistilor in grupe, pare ca il chinuiesc amintirile cu Anorthosis Famagusta, fiind mult mai circumspect: "Un meci de cupa europeana iti poate oferi surprize. De astazi o sa ne studiem adversarul, am mare incredere ca o sa inscriem multe goluri si vor veni spectatori multi la stadion. Important este sa nu primim gol".

Dinamovisti circumspecti

La fel de echilibrat, Florentin Petre vrea ca Dinamo sa marcheze cit mai multe goluri pentru a fi mai linistiti in retur. "Astazi (n.r. - ieri) o sa vedem casetele cu Omonia. Din ceea ce am aflat pina acum este o echipa foarte buna si cel mai bine stau la mijlocul terenului. Sansele de calificare sint egale". La rindul sau, mijlocasul Vlad Munteanu a declarat ca spera ca formatia sa sa se califice in turul urmator al Cupei UEFA: "Ii vom studia pe adversari si nu le vom da nici o sansa. Nu stim ce joaca cipriotii, dar avem timp destul pentru a pregati acest meci. Oricum, trebuie sa fim atenti pentru ca in cupele europene nici un meci nu este usor". Elevii lui Andone au intrat ieri in cantonamentul de la Saftica, unde au efectuat si doua sedinte de pregatire. Dinamovistii nu ii vor putea folosi pe Plesan si stranierii Dauda si Guso, iar rapidistii se vor baza din nou pe Dolha, portarul Danut Coman aflindu-se in perioada de recuperare si in aceasta saptamina.

Cipriotii stau in fieful Stelei

Delegatia oficiala de la Omonia, numarind 50 de persoane, va ateriza in aceasta dimineata in Romania, urmind sa se cazeze linga biroul lui Gigi Becali de la Marriott. Interesul este extrem de mare in Cipru, oaspetii anuntind ca echipa va fi insotita de un grup de 1.000 de suporteri si 10 jurnalisti.

Bilete mai ieftine la Dinamo

Abonamentele cumparate de fanii impatimiti nu sint valabile la meciurile din cupele europene nici la Dinamo, nici la Rapid. Singura facilitate oferita pentru suporterii fideli ai "ciinilor rosii" este ca pot ocupa acelasi loc daca isi cumpara bilet. Preturile sint mai mari la Rapid, care le-a scos la vinzare inca de luni pentru a nu ramine cu ele pe stoc: un loc la tribuna 0 costa 30 de RON la Rapid si 20 la Dinamo. Giulestenii au plafonat insa preturile la peluze si tribunele I si II la 6 RON, dinamovistii, care si-au chemat fanii la case ieri dupa-amiaza, pastrind diferenta in functie de confortul oferit: 15 RON la tribuna I, 7,5 RON la tribuna a II-a si 5 RON la peluze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.