Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Ioan Andone, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorul Mihaita Plesan ar putea fi apt de joc la partida retur cu Omonia Nicosia, contand pentru turul doi preliminar al Cupei UEFA. "Probabil Plesan va fi apt de joc la returul cu Omonia Nicosia. Nu vrem sa-l aruncam in lupta nerefacut. Inainte sa vina de la Craiova, el a fost accidentat o luna si, daca se accidenteaza din nou, va insemna o pauza de doua-trei luni", a spus Andone.

Mijlocasul Mihaita Plesan a declarat ca va fi supus unui nou control medical si ca nu doreste sa forteze revenirea pe teren pentru a nu risca o accidentare mai grava. "Eu sper ca la ora meciului cu Omonia de la Bucuresti sa fiu apt de joc. In caz ca nu se va intampla asa, le urez succes baietilor. Nu vreau sa fortez, pentru a evita o recidiva. Nu vreau sa fortez si apoi sa am de tras mai mult", a mentionat Plesan.

Fotbalistul s-a accidentat in timpul unui antrenament, pe 30 iulie, cu o zi inainte de partida cu Steaua, din Supercupa Romaniei, suferind o leziune fibrilara de 6 milimetri la gamba dreapta. Un alt jucator dinamovist, Gabriel Tamas, a suferit o intindere musculara in amicalul cu Dinamo II.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.