Patronul oltean Adrian Mititelu se lauda ca Universitatea Craiova va juca meciurile din campionatul viitor pe Stadionul "Ion Oblemenco", dar nu la lumina zilei, la ora obisnuita pentru "matineu", 11.00, ci in nocturna. Chiar pe masa FRF se afla un dosar depus de clubul craiovean, inca de acum doua saptamani, in care Mititelu propune ca "Stiinta" sa joace in fiecare vineri seara meciurile din Divizia B. Lucru paradoxal, pentru ca Adrian Mititelu nu a semnat pana acum vreun contract de inchiriere cu Primaria Craiova pentru folosirea Stadionului "Ion Oblemenco".

Practic, Universitatea lui Adrian Mititelu evolueaza ilegal pe arena din Banie. Mai multe meciuri amicale au fost programate la lumina reflectoarelor, cu FC Oradea sau Sportul Studentesc. Cine suporta insa toate cheltuielile unei astfel de partide, circa 5.000 de euro? Inca nu se stie. Cert este ca Primaria Craiova trateaza cu destula larghete faptele ilicite ale lui Adrian Mititelu, care, inainte de a ajunge la o intelegere cu organele statului, isi face "planul ca tiganul" pentru viitorul sezon si vrea ca Universitatea sa joace, pe banii altora, la lumina reflectoarelor.

'Stiinta Craiova, prostii din Oltenia>>

Prezenti la meciul din prima etapa a Diviziei A, Pandurii Tg. Jiu - Farul (1-2), cei 60 de suporteri constanteni i-au luat peste picior pe localnici. Galeria formatiei de la malul marii s-a dovedit ironica la adresa Universitatii, cu toate ca nu aceasta era cea care evolua pe teren. "Stiinta Craiova, prostii din Oltenia", "Serie B" sau "I-ai luat din A, i-ai dus in B, bravo tie Staicule", au fost doar cateva dintre mesajele constantenilor pe parcursul intalnirii cu Pandurii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.