Protasov spune ca nesiguranta Stelei va disparea la meciul cu Rosenborg o data cu revenirea capitanului. FC Arges - Steaua 0-1. 3 puncte, dar si multe griji pentru campioana in perspectiva meciului cu Rosenborg, de miercuri. Gazeta radiografiaza evolutia a 5 dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei in meciul de simbata, cu FC Arges. Imbatabil la jocul de cap, a fost un stilp al apararii simbata, insa inca o data s-a dovedit ca atunci cind nu-l are linga el pe Radoi, e vulnerabil

FC Arges - Steaua 0-1. 3 puncte, dar si multe griji pentru campioana in perspectiva meciului cu Rosenborg, de miercuri, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Gazeta radiografiaza evolutia a 5 dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei in meciul de simbata, cu FC Arges:

Vasili Hamutovski

A fost cel mai bun jucator de pe teren. Sigur in interventii a avut in repriza a doua cel putin 3 parade providentiale. Micile bilbiieli au trecut neobservate.
"A fost mai mult lupta decit fotbal. Pentru mine, ca portar, a fost extrem de greu, terenul ud, mingea grea, traiectoriile balonului erau curioase, insa mi-am facut datoria si n-am primit gol"
Vasili Hamutovski

George Ogararu

S-a adaptat bine conditiilor in care s-a jucat meciul. Travaliu, conditie fizica buna, n-a avut probleme in faza defensiva si a urcat des in atac, sustinindu-l pe Banel Nicolita. In revenire de forma dupa inceputul slab de sezon.
"Am jucat fara frica pentru ca asa ne-a spus Protasov la pauza. N-am pus mingea jos, pentru ca terenul a fost cum a fost si nici nu ne-am relaxat stiind ca adversarul e in 10"
George Ogararu

Sorin Ghionea

Imbatabil la jocul de cap, a fost un stilp al apararii simbata, insa inca o data s-a dovedit ca atunci cind nu-l are linga el pe Radoi, e vulnerabil. Atit el, cit si Baciu nu detin o viteza de reactie care sa anihileze niste atacanti rapizi.

11 este numarul duelurilor aeriene cistigate de Sorin Ghionea in meciul de simbata, de la Pitesti

Eugen Baciu

N-a gresit decisiv, dar a pierdut destule dueluri unu la unu. E foarte lent, face un marcaj destul de larg adversarilor directi. Si la Pitesti a demonstrat ca e genul de fotbalist cu care iti poti face treaba, dar de la care nu ai pretentii mari.
"Ma intrebati daca sint ingrijorat dupa meciul cu FC Arges din cauza gafelor din aparare in perspectiva partidei cu Rosenborg? Va spun doar atit, va reveni Mirel Radoi"
Oleg Protasov

Banel Nicolita

Forta, agresivitate, daruire. Pe deasupra, o conditei fizica de invidiat. Toate acestea le-a avut Nicolita simbata, la Pitesti. Un exemplu: in minutul 84, a cules aplauzele unui intreg stadion, facind o cursa de 50 de metri pe partea dreapta, in care si-a depasit adversarii in fuga cu mare lejeritate.
"Lupta multa, fotbal putin. De ce am putut sa alerg atit de mult simbata pe un teren greu? Pentru ca muncesc zi de zi. La finalul meciului nu eram chiar foarte obosit si asta e bine pentru ca miercuri urmeaza confruntarea cu Rosenborg"
Banel Nicolita

ARBITRAJ
Cirtu ameninta cu dezvaluiri incendiare

Gazdele l-au acuzat pe "centralul" vilcean ca a avut o maniera pro-Steaua, Cirtu amenintind la final cu dezvaluiri compromitatoare despre arbitri: "Nu mai scot o vorba tot campionatul, ca daca ma apuc eu sa spun tot ce stiu...". "Cirtu e unic. N-ai ce sa-i faci", i-a replicat Ion Craciunescu. Pitestenii i-au reprosat arbitrului mai multe faze. Prima a fost lovitura libera din care Dica a marcat. "Fault clar la Banel Nicolita", a spus Augustus ieri. A doua faza, eliminarea lui Negoita. "A intrat cu ambele picioare pe tibia adversarului", a explicat arbitrul.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.