Du-te-vino in Trivale. Jucatorii au parasit terenul un sfert de ora din cauza ploii, astfel ca pauza a durat doar opt minute.

"Nu prea s-a putut juca fotbal astazi", a declarat Oleg Protasov dupa Arges-Steaua, partida intrerupta pentru un sfert de ora de centralul Augustus Constantin din cauza conditiilor meteorologice. Echipa din Ghencea s-a impus la limita, prin golul lui Dica, dar gazdele, aflate in inferioritate timp de o repriza dupa eliminarea lui Liviu Negoita, au dominat intilnirea, cele trei puncte luind drumul Bucurestiului gratie evolutiei lui Hamutovski.

"Nu pot spune ca FC Arges a jucat mai bine decit Steaua. A fost un joc de lupta, ploaia si starea terenului au avantajat gazdele", a apreciat la sfirsit Oleg Protasov: "Am luat ceea ce am vrut, trei puncte". Antrenorul ucrainean a tinut sa-i linisteasca pe suporterii Stelei, care au parasit si ei stadionul in urma altercatiilor cu Jandarmeria, dupa evolutiile mai putin convingatoare din primele patru partide oficiale: "Jocul cu Rosenborg nu va semana cu cel de la Arges".

Dica, nasul pitestenilor

Dupa ce, sezonul trecut, a ratat un penalty in ultimele minute ale partidei, la scorul de 2-2, Nicolae Dica a devenit nasul fostei sale echipe. Astfel, pitesteanul a marcat toate golurile in cele doua meciuri care s-au disputat de atunci: 2-0 in Ghencea, in returul cu portile inchise, plus reusita din intilnirea de simbata. Pe de alta parte, din formatia "ros-albastra" a lipsit Victoras Iacob, care a acuzat probleme de sanatate in pauza partidei cu Shelbourne, dar Paraschiv si Nesu, accidentati in Supercupa, au fost integralisti.

Cirtu, "one man show"

Prestatia arbitrilor l-a nemultumit pe antrenorul Sorin Cirtu, care a protestat la cele mai importante decizii ale lui Augustus Constantin: intreruperea partidei si lovitura libera in urma careia Dica a inscris singurul gol al meciului. De altfel, tehnicianul pitestenilor a parasit banca de rezerve in minutul 72, in semn de protest, dar s-a intors de la vestiare dupa doar patru minute. "Am sa-mi vad de drumul meu", a declarat la sfirsit Cirtu, refuzind sa ia parte la conferinta de presa. •

Protasov a plecat direct in Norvegia

Dupa intilnirea de la Pitesti, Oleg Protasov a plecat in Norvegia pentru a urmari la lucru adversarul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Rosenborg, care a jucat, aseara tirziu, in fata propriilor suporteri, cu Lillestrom. Echipa din Trodheim nu va urma exemplul irlandezilor de la Shelbourne si va sosi in Romania cu doar o zi inaintea partidei, programata miercuri, de la ora 21.00. Pe de alta parte, clubul din Ghencea a stabilit pretul biletelor pentru prima mansa, intre 20 si 300 de lei noi (abonatii isi pot procura tichete la doar o treime din pret), dar si al excursiei din Norvegia, pentru retur - 1.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.