Suporterii campioanei pot sta linistiti. Echipa lor nu se va muta din Ghencea, in ciuda faptului ca, in ultimele saptamani, se contura o posibila ruptura intre Steaua si arena pe care aceasta echipa a cunoscut cele mai mari satisfactii! Problema stadionului a fost rezolvata de catre conducerea clubului pe ultima suta de metri, jucatorii insistand ca echipa sa ramana pe loc.

Patronul Gigi Becali a avut deja o intalnire cu reprezentantii Ministerului Apararii Nationale, in cadrul careia a fost rezolvata, in linii mari, aceasta problema. "M-am intalnit cu generalul Badalan si am gasit intelegere pentru a rezolva problema stadionului. Eu trebuie sa virez intr-un cont al lor suma de 250.000 de euro, ca sa demonstrez ca sunt serios, bani pe care ei ii pot folosi chiar si pentru modernizarea arenei. Astfel, contractul de inchiriere a stadionului se prelungeste automat cu doi ani. Jucatorii m-au rugat sa rezolv cu stadionul, pentru ca ei vor sa joace in Liga Campionilor pe Ghencea. Ii inteleg, este ceva normal, aici se simt ei cel mai bine. Daca lucrurile vor merge asa cum speram si intram in grupe, gazonul nu se va mai reface anul acesta, pentru ca, practic, nu mai avem cum", a declarat, intr-o emisiune TV, Gigi Becali.

Patronul Stelei a recunoscut ca in acest demers a fost ajutat de vicepremierul George Copos, care a intervenit la Guvern pe langa ministrul apararii nationale, cei doi ingropand securea razboiului. Conducatorul din Ghencea spera sa reuseasca, in cel mai scurt timp, sa aduca la echipa doi mijlocasi de valoare, chiar daca antrenorul Oleg Protasov nu i-a solicitat in mod expres acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.