Manifestarile rasiste ale suporterilor „ros-albastri” au fost incluse in raportul de joc de catre arbitrul Colombo si vor fi analizate de forul european.
Pe linga dubla cu Rosenborg, Steaua se pregateste si pentru un alt meci, mai mult decit dificil. Purtatorul de cuvint al UEFA a confirmat ca arbitrul partidei Steaua-Shelbourne, francezul Claude Colombo, a inclus in raportul intilnirii si scandarile rasiste ale suporterilor: "Am primit un raport al arbitrului privind insulte rasiste in timpul meciului Steaua- Shelbourne de miercuri, si acest lucru va fi analizat in cadrul viitoarei reuniuni a UEFA, care va avea loc pe 18 august".

Incidentele de pe stadionul Ghencea au ajuns nu doar la UEFA, ci si la adversarul "ros-albastrilor" in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Rosenborg. Astfel, publicatia norvegiana "Adresseavisen" a notat ca fotbalistii gruparii din Trondheim se tem ca vor fi avea parte de acelasi tratament din partea suporterilor Stelei. "Avind in vedere ce s-a intimplat la meciul cu Shelbourne, jucatorii Daniel Braathen si Robbie Russell pot trai o experienta asemanatoare la Bucuresti, in meciul cu Steaua", a scris "Adresseavisen".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.