Dupa esecul umilitor de miercuri (1-5) cu Fredrikstad, Rosenborg ar putea ramine fara antrenorul Per Joar Hansen. Thorstein Helstad, atacantul lui Rosenborg, priveste resemnat bucuria jucatorilor lui Fredrikstad. Cu Lillestrom, duminica, sint mari sanse ca el sa fie dirijat de un alt tehnician. Presa norvegiana l-a desfiintat ieri pe Per Joar Hansen, considerat principalul vinovat pentru traseul slab al echipei. "Aftenposten" l-a facut "timpit" pe antrenor, acuzindu-l ca a gresit formatia de inceput si schimbarile

Rosenborg s-a amagit degeaba. Succesul (2-0) cu Bodo Glimt de duminica a trecut ca o ploaie de vara si n-a putut stinge seceta de rezultate. Pentru ca in timp ce Steaua elimina pe Shelbourne, viitorii adversari ai "ros-albastrilor" din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor erau batuti mar de Fredrikstad (locul 7) cu 5-1! Dupa ce erau condusi cu 3-0 din minutul 30.

Presa norvegiana l-a desfiintat ieri pe Per Joar

Hansen, considerat principalul vinovat pentru traseul slab al echipei. "Aftenposten" l-a facut "timpit" pe antrenor, acuzindu-l ca a gresit formatia de inceput si schimbarile. Ba chiar a scris despre iminenta demitere a lui Hansen, vehiculind numele a doi posibili succesori, Per Matias-Homo sau Hans Backe. "Dagladet" vorbeste de o "criza profunda, la care antrenorul n-are nici o solutie", citind si o declaratie a directorului tehnic Rune Bratseth, care anunta schimbari urgente la Rosenborg. Si comentatorul TV2, care a transmis meciul, a conchis ca "Hansen trebuia sa ia o pauza".

DECLIN

Cel mai prost sezon din 1986!
Dictatura lui Rosenborg apune. Campioana Norvegiei are sanse minime sa-si adauge in palmares al 14-lea titlu consecutiv, fiind la 13 puncte de liderul Start cu 10 runde inaintea finalului campionatului si avind medie de un gol si jumatate incasat pe meci. Cele 7 esecuri din aceasta editie reprezinta un record negativ al ultimelor doua decenii (in 1986 au fost 9 in tot sezonul). Iar acest 1-5 cu Fredrikstad este cea mai severa corectie suferita de echipa din Trondheim in ultimii doi ani, de la un 1-6 cu Stabaek, rezultat inregistrat la Trondheim.

49 la suta dintre suporterii lui Rosenborg cred ca echipa lor favorita va fi eliminata de Steaua, conform unui sondaj efectuat pe site-ul oficial al clubului. Numai 40 la suta sint convinsi sa trupa norvegiana va intra in grupele Ligii


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.