Pilotul brazilian Rubens Barrichello va parasi echipa Ferrari la finalul sezonului 2005 al Campionatului Mondial de Formula 1, a anuntat, intr-un comunicat, scuderia italiana. "Rubens Barrichello va parasi scuderia la finalul acestui sezon, dupa o colaborare fructuoasa care a inceput in 2000 si care a contribuit la castigarea a cinci titluri mondiale la constructori", se arata in comunicatul citat.

Responsabilii echipei Ferrari au precizat, de asemenea, ca pilotul brazilian Felipe Massa va concura pentru scuderia italiana in sezonul viitor, Ferrari exercitand o clauza existenta intr-un contract semnat cu Massa in 2001, dupa ce acesta a castigat campionatul de Formula 3000. Massa, care este in prezent pilotul echipei Sauber, a fost pilot de incercari la Ferrari in 2003.

Anuntul plecarii lui Barrichello intervine la trei zile dupa ce brazilianul a dezmintit informatiile aparute in presa sud-americana privind trecerea sa la echipa BAR-Honda in sezonul viitor. "Va garantez ca nu este nimic adevarat. Este ca si cum v-as spune ca anul viitor Michael Schumacher va merge la Red Bull si voi ati crede, desi stiti ca nu este decat o gluma", a spus Barrichello.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.