Oficialii clubului ucrainean au apelat la autoritati pentru a afla date despre disparitia tatalui lui Tiberiu Ghioane.

A refuzat convocarile la echipa nationala in mandatul lui Anghel Iordanescu, dupa care a fugit din cantonamentul clubului Dinamo Kiev pentru a juca miute in curtea unei scoli din Brasov. Dupa o vacanta prelungita, Tiberiu Ghioane a revenit la Kiev, fiind chiar utilizat in ultimele doua meciuri din campionat. Intr-un interviu acordat pentru "Segodnia Sport", Igor Surkis, presedintele de la Dinamo, a vorbit despre problemele cu care se confrunta fotbalistul roman.

"Facem totul pentru aflarea adevarului"

"Tatal lui Tiberiu a disparut fara urma in urma cu multi ani. Il inteleg si am incercat sa-l gasesc pe tatal lui. Dinamo a facut cereri catre autoritatile romane si catre Interpol, dar, spre regretele mele, nu am primit nici un rezultat pina in prezent. Tatal lui Ghioane era sofer pe camion si avea de efectuat un transport din Austria, dar a disparut. Tiberiu avea aceasta problema cind a venit la Kiev si cu timpul s-a acutizat. Este o boala a sufletului. Vom face tot ce putem sa aflam adevarul." Reamintim ca Ghioane a suferit un spasm cerebral, in timpul stagiului de pregatire efectuat de echipa sa la Vilamoura (Portugalia), la inceputul lunii februarie, starea sa fiind considerata grava la acea vreme, existind chiar presupuneri ca ar putea sa nu mai joace fotbal.

"Va fi iar titular"

"Nu stiu daca se va mai intimpla sau nu, dar acum Tiberiu este intr-o forma foarte buna", a spus Surkis, adaugind ca Ghioane "este un bun fotbalist". Dupa evolutiile din partidele cu Arsenal Kiev si Zakarpatia, in primele etape ale campionatului ucrainean, Surkis este de parere ca "in scurt timp va redeveni titular, pentru ca antrenorul Leonid Buriak are incredere in el".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.