Fostul manager al Stelei, Victor Piturca, a semnat, joi, un contract pe trei ani cu gruparea Universitatea Craiova si va conduce primul antrenament la echipa olteana, in aceasta seara, la ora 19.00, a anuntat finantatorul Adrian Mititelu.

"Am semnat pe trei ani. Nu-i putem fixa obiectivul lui Victor Piturca, el va conduce de acum Universitatea. In aceasta seara va sustine primul antrenament, la ora 19.00, primele 15 minute fiind deschise publicului si presei", a spus Mititelu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adrian Mititelu a precizat ca Victor Piturca ii va avea in staful tehnic pe Florin Marin, Ovidiu Costesin si Gabriel Boldici. El a mentionat ca noul presedinte al clubului va fi Silvian Cristescu.

Piturca se va afla pe banca tehnica a echipei Universitatea Craiova, la meciul de sambata, cu Sportul Studentesc, din etapa a VI-a a Ligii I.
Victor Piturca si Adrian Mititelu s-au intalnit astazi, la pranz, dupa ce au mai discutat timp de mai multe ore si in noaptea de miercuri spre joi.

Piturca a pregatit echipa Steaua in primele trei etape ale Ligii I, parasind formatia in urma unor neintelegeri cu patronul Gigi Becali. La Universitatea Craiova, Mititelu a anuntat, duminica, demiterea tehnicianului Aurel Ticleanu, dupa remiza inregistrata in partida cu Astra, scor 2-2, disputata la Ploiesti, in etapa V-a a Ligii I.

Piturca, noul antrenor al Universitatii Craiova?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.