Ilie Dumitrescu vrea sa schimbe radical stilul de lucru de la Academie. In plus, acesta va imprima noul sau sistem de joc, 4-2-3-1, la grupele de juniori ale clubului.

Noul sef al Academiei Stelei, Dumitru Dumitriu si Ilie Dumitrescu vor sa revigoreze din temelii sectorul juvenil. "Chiar daca am ajuns in Ghencea de foarte putin timp, am avut mai multe discutii cu oamenii de la copii si juniori, pentru ca Steaua trebuie sa scoata din nou fotbalisti din propria pepinera", a spus Dumitriu.

In continuare, seful Academiei a dezvaluit care vor fi pasii urmatori in legatura cu dezvoltarea centrului de juniori. "In urmatoarele zile, atat Ilie, cat si eu vom merge pe la antrenamentele micutilor fotbalisti. Este bine ca de mici fotbalistii sa invete lucruri cat mai multe care sa-i ajute atunci cand vor ajunge la echipa mare", a declarat pentru ProSport Dumitriu.

De cand este pe banca tehnica a formatiei din Ghencea, Ilie Dumitrescu a reusit trei victorii din trei partide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.