Ca si divortat, actionarul din Stefan cel Mare se va insura cu o timisoreanca in varsta de 26 de ani. Cei doi vor fi cununati chiar de patronul Stelei, Gigi Becali.

Potrivit apropiatilor familiei, Cristi si Mihaela Borcea traiesc separat de mai multi ani. Astfel, dupa 22 de ani de mariaj, cei doi vor divorta, urmand ca seful dinamovistilor sa se recasatoreasca.

De citiva ani, actionarul din Stefan cel Mare traieste o poveste de dragoste intensa alaturi de o femeie din Timisoara. "Iubita lui Cristi este o femeie de afaceri din Timisoara. Cei doi un apartament la Miami si altul la Monte Carlo. Tinara chiar are o masina cu numarul CBD, initialele de la Cristi Borcea Dinamo", a declarat un personaj din Liga 1, relateaza, GSP.ro.

Astfel, razboiul de pe teren dintre "caini" si ros-albastri urmeaza sa treaca in umbra evenimentului monden ce va urma.

Cristi si Mihaela au impreuna trei copii, Patrick, in varsta de 13 ani si doi gemeni, de 7 ani, Antonia Melissa si Mihai Angelo. Sotii Borcea au incercat de mai multe ori sa salveze casnicia, de dragul copiilor, insa fara niciun rezultat, au dezvaluit sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.