Arsenal Londra a castigat turneul de la Amsterdam, la care au mai participat formatiile Ajax, FC Porto si Boca Juniors. Arsenal a invins pe FC Porto cu scorul de 2-1, iar in celalalt meci al zilei, Ajax Amsterdam a fost invinsa, cu scorul de 1-0, de echipa Boca Juniors.

La Ajax, Bogdan Lobont a evoluat din minutul 54, cand l-a inlocuit pe Stekelenburg, iar Nicolae Mitea a intrat pe teren in minutul 65, in locul lui Babel. Lobont ar putea avea o sansa imensa de a redeveni titular la Ajax dupa ce titularul Stekelenburg s-a accidentat si, se pare, va lipsi aproape o luna si jumatate.

In partidele disputate in prima zi a turneului, Arsenal a invins Ajax cu 1-0, iar FC Porto a trecut cu 2-0 de Boca Juniors.

Medicii sunt pesimisti

Portarul echipei Ajax Amsterdam, Maarten Stekelenburg, va fi indisponibil intre patru si sase saptamani, dupa ce a suferit o accidentare la umar. Stekelenburg s-a accidentat in timpul reprizei secunde, cand s-a ciocnit de coechipierul sau Hatem Trabelsi. "Pot trai cu ideea ca nu am jucat bine, dar faptul ca doi jucatori s-au accidentat reprezinta cea mai mare pierdere a serii", a declarat antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Danny Blind. El a precizat ca Stekelenburg va fi indisponibil intre patru si sase saptamani si va pierde astfel debutul campionatului olandez, precum si meciurile din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.