Sefii Stelei pun evolutia dezastruoasa a capitanului pe seama conflictului dintre acesta si selectioner.

Huiduit de un intreg stadion. Asa a parasit Banel Nicolita terenul in minutul 67, cind a fost schimbat de Mihai Radut. Cu capul in pamint, capitanul Stelei s-a bagat sub copertina bancii de rezerve si s-a cufundat in scaun, relateaza GSP.ro.

Stelistii il arata cu degetul pe selectionerul Razvan Lucescu, care l-a schimbat pe Nicolita dupa numai 12 minute, in partida amicala cu Turcia (0-2), reprosindu-i ambele goluri. "Banel e afectat de incidentul petrecut la echipa nationala, de asta cred ca a avut o evolutie mai slaba. Trebuie sa-l ajutam cu totii, sa-i dam incredere, pentru ca e un jucator important pentru Steaua", a spus presedintele Duckadam.

"Cred ca a sosit momentul ca Banel sa fie lasat sa plece. Si-a facut datoria in Ghencea si daca va fi o oferta buna pentru el si pentru club, ar fi timpul sa faca acest pas", a declarat, la randul sau, atacantul Bogdan Stancu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.