Mihai "MM" Stoica, fostul manager general al Stelei si al Unirii Urziceni nu a fost binevenit pe stadionul din Ghencea la meciul pe care ros-albastrii l-au jucat contra Victoriei Branesti, povesteste MM pe blogul personal. Cu toate astea, Gigi Becali, patronul Stelei, sustine ca nu Mihai Stoica nu are niciun fel de interdictie in Ghencea.

Mihai Stoica l-a sunat luni, in jurul pranzului, pe Valeriu Argaseala, un fost colaborator de-al sau de la Steaua, pentru a-si rezerva un loc la meciul Steaua Bucuresti - Victoria Branesti, scrie fostul manager al Stelei pe blogul personal.

- "Salut Vali, as vrea si eu sa vin diseara la meci (n.r. Steaua-Branesti), crezi ca gasesti un loc intr-o loja, undeva mai discret?
- MM, nu mai am decat in margine la loja 17…
- E foarte bine, imi lasi te rog biletul si un liber auto?
- Cum sa nu, ti le las la casa nr 30.
- Merci mult. Bafta diseara…
Intru intr-o intalnire, cand ies vad ca am un apel de la Vali Argaseala. Il sun. Zice:
- MM, nu mai pot sa-ti dau alea…
- Aha, am inteles. Merci oricum
!"

MM a adaugat pe blog, ca imediat si-a dat seama de "subtilitate" si ca daca pana luni intentiona sa accepte oferta unui club unde sa nu aiba presiunea rezultatelor, epidosul de luni i-a schimbat radical optica.

  • Becali: Probabil e o rautate a lui Argaseala, MM nu are interdictie in Ghencea

"Ce am avut, ce n-am avut cu Meme, oricum l-am iertat. El e om de fotbal si trebuie sa il lasi sa intre la meci. Dusmania nu ma caracterizeaza pe mine. Daca nu-l iert pe Meme Stoica, atunci l-am mintit pe Dumnezeu. Acum dau ordin sa i se dea bilete lui Meme. Probabil ca e o rautate a lui Valeriu Argaseala", a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.