Desi nu a vorbit cu selectionerul Razvan Lucescu de la izbucnirea scandalului "Sibutramina", "Briliantul" isi doreste sa joace in continuare la echipa nationala, a declarat fotbalistul intr-un interviu acordat Adevarul.

Adrian Mutu si-a recunoscut vina pentru ca a luat niste pastile fara sa fi consultat medicul de la club, scrie GSP.ro. "Sint vinovat pentru ca am tratat foarte lejer aceasta problema, trebuia sa anunt medicul, asa cum am facut si in alte cazuri. Mama mea nu stia ca acele pastile contin sibutramina. Nici unul dintre noi nu isi imagina acest lucru din moment ce pe hirtie scria cit casa: 100% naturale", a declarat Mutu.

Apoi, "Briliantul" a vorbit si despre relatia cu selectionerul Lucescu, recunoscand faptul ca a gresit in momentul in care a plecat din cantonament fara sa anunte. totodata, Mutu considera ca nu vor fi probleme cu chemarea sa la lotul national dupa ce ii va expira suspendarea. [Mutu risca sa fie suspendat pe termen nelimitat]

"Am gresit fata de Razvan fiindca nu l-am anuntat ca plec din cantonament dupa meciul cu Serbia. Am procedat asa, pentru ca eram foarte suparat din cauza rezultatului! Nu stiu daca sint sau nu dorit la lot, din punctul meu de vedere, dupa ce imi va expira suspendarea, nu vor fi probleme. Lucescu nu m-a sunat de cind am fost suspendat!".

Mutu, cel mai bun jucator antrenat de selectionerul Italiei

Restul articolului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.