Sora lui David Beckham este atat de saraca incat traieste din ajutor social.

Lynne Beckham, in varsta de 38 de ani, primeste de la stat 164 de lire sterline pe saptamana pentru a-si creste cei trei copii.

David a aflat de curand de situatia in care se afla sora sa, potrivit Daily Mail, si s-a declarat “uimit si suparat” de situatia in care se afla Lynne.

Lynne trece printr-un divort urat si se lupta pentru a pastra custodia celor trei copii. Mai mult, noul iubit al acestieia, Kevin Briggs, nu are loc de munca si este un fost detinut, fiind acuzat de violenta domestica. Lynne l-a invitat pe acesta sa se mute cu ea dupa doar cateva saptamani dupa ce l-a cunoscut, prin intermediul Facebook.

Surse din anturajul familiei Beckham sustin ca “David nu stia de situatia lui Lynne. El a fost cel care i-a cumparat casa in care aceasta locuieste si a ajutato intotdeuna, atat pe ea cat si pe copii. I-a dat bani si tot ce avea nevoie”, au declarat apropiatii fotbalistului pentru Daily Mail.

Relatia dintre fratii Beckham s-a racit in urma cu cativa ani, fiindca David nu era de acord cu sotul acestiei, care a fost surprins vanzand cocaina in propria casa. Cu toate astea, fotbalistul a declara in urma cu cativa ani ca „Ultimul lucru pe care mi l-a zis tata a fost sa am grija de surorile mele, si asta am sa fac”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.