David Beckham a trecut cu bine de anuntul lui Fabio Capello prin care mijlocasul a fost informat in mod oficial ca nu va mai fi selectionat in nationala Angliei.

Cu siguranta ca vestea a fost una devastatoare pentru Beckham, insa mijlocasul a primit-o intr-un mod cavaleresc, cu un zambet pe buze, scrie Daily Mail. Acest lucru este dovedit de conferinta de presa pe care fotbalistul a sustinut-o cu cateva ore inainte ca boss-ul Capello sa-l anunte ca serviciile sale nu ii mai sunt folositoare nationalei Angliei.

Intotdeauna am spus ca nu ma voi retrage din fotbal in tara mea, indiferent daca nu voi fi chemat la nationala, daca voi mai juca un joc sau inca zece. (…) Unele persoane spun ca la varsta mea (n.r. 35 de ani) incepe sa nu-ti mai placa sa joci fotbal la fel de mult ca la 21 de ani, insa acesta nu este cazul meu”, declara Beckham cu cateva ore intainte de anuntului selectionerului Angliei.

“Nu il voi mai chema la nationala pentru alte meciuri”, a declarat Capello la finalul meciului Anglia-Ungaria. “David este un jucator fantastic si a fost cu adevarat important, insa trebuie sa-i avem in vedere si pe jucatorii mai tineri in viitor, pentru ca varsta este importanta pentru multe personae, nu numai pentru David”, a adaugat selectionerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.