Tragerea la sorti a Campionatului mondial de fotbal al cluburilor a avut loc la Tokyo, la competitie urmand sa participe cele sase campioane ale continentelor in decembrie, in Japonia. Astfel, campioana Europei, Liverpool, va evolua direct in semifinale, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul FC Sydney (campioana Oceaniei)ÐDeportivo Saprissa (Costa Rica, invingatoare in Concacaf). Cealalta calificata din oficiu in semifinale, campioana Americii de Sud, FC Santos, va juca in compania invingatoarei din partida dintre campioana Asiei si cea a Africii, ale caror nume nu sunt cunoscute inca.

Campionatul mondial al cluburilor inlocuieste de acum Cupa Intercontinentala, care opunea doar reprezentantele Europei si Americii de Sud.
Competitia va avea loc intre 11 si 18 decembrie la Tokyo, Yokohama si Toyota, castigatoarea turneului urmand sa incaseze 4,5 milioane de dolari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.