Oleg Protasov a declarat ca aceia care considera deschise drumurile spre grupele Ligii Campionilor comit o mare greseala.

REALIST

"Poate ca pentru Rosenborg, Steaua este o echipa usoara, dar asta este problema lor. Avem meci cu Shelbourne mai intai, inca nu a venit timpul sa vorbim despre Rosenborg. Vom vedea la sfarsit daca sunt norocos sau nu. Cum Rosenborg crede ca a picat bine, poate asa credem si noi, insa este o greseala. Cine spune ca drumurile sunt deschise comite o mare eroare. Nici o echipa nu a patruns usor in grupele Ligii Campionilor", a afirmat Protasov.

SUPARAT

Protasov considera ca ar fi o pierdere atat pentru el, cat si pentru Steaua daca Mirel Radoi ar pleca la Everton, echipa care se pare ca ar oferi 3 milioane de euro pentru internationalul roman: "Cu toate ca regret, nu ma pot impotrivi cand e vorba de cariera unui jucator sau de interesele clubului", a adaugat antrenorul Stelei.

DEZMINTIRI

El a tinut sa dezminta informatiile conform carora s-ar fi certat cu patronul dupa meciul de la Dublin. "In presa au aparut niste declaratii mincinoase in legatura cu relatia dintre mine si patron. Nu inteleg de ce au aparut aceste lucruri urate. Sa critici este una, sa spui minciuni este altceva. Nu cred ca pana astazi reprezentantii presei au avut probleme din partea mea. Nu sunt mai destept decat voi, nu va spun ce sa faceti, dar trebuie sa existe respect din ambele parti", a precizat Protasov.

BILETE

Biletele pentru returul cu Shelbourne, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, de miercuri seara, se vor pune de astazi in vanzare. Ele vor costa 50.000 de lei la peluze, 100.000 de lei la tribuna a II-a, 150.000 de lei la tribuna I si 300.000 de lei la tribuna "0". Meciul va incepe la ora 20:30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.