Fostul portar Helmuth Duckadam a fost prezentat oficial in functia de presedinte al clubului Steaua de finantatorul Gigi Becali.

"Incepem un nou drum. Acesta incepe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. El se va muta aici cu familia, va fi presedintele clubului Steaua, nu va fi de fatada, de simbolistica, vine ca sa ma ajute si pe mine, dar ajuta in primul rand Steaua", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

Finantatorul Gigi Becali a cerut scuze tuturor suporterilor echipei Steaua pentru toate greselile facute pana acum, subliniind ca si el ii iarta pentru toate injuraturile aduse.

"Deja am devenit plictisitor, dar era necesara aceasta conferinta. Cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua pentru toate greselile facute pana acum. Nu fac un pas inapoi, doar imi recunosc greseala. Vreau sa le spun ca ii iert pentru toate injuraturile si sa incepem de dragul Stelei o viata noua, un nou drum pentru Steaua. Acest drum incepe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. Dupa '89 s-au sfidat gloriile care conteaza pentru Romania. Acum revenim la valori. Reparam ceva. Chiar si cand Steaua era condusa de Ceausescu lumea venea si incuraja echipa, desi lumea nu il iubea pe Ceausescu", a spus Becali.

  • Duckadam: Astept propunerea de a reveni la Steaua de peste 15 ani

Helmuth Duckadam a declarat ca este mandru ca va ocupa postul de presedinte al FC Steaua, precizand ca a asteaptat aceasta propunere de peste 15 ani.

"Aseara tarziu m-a sunat domnul Becali si m-a intrebat daca vreau sa vin presedinte la Steaua. N-am putut sa-l refuz. Am asteptat aceasta propunere, poate nu de presedinte, dar ceva in cadrul clubului, de peste 15 ani. Sunt mandru de acest moment, ma bucur si sper ca impreuna cu staful tehnic sa readucem Steaua in Liga Campionilor si spectatorii sa vina cu placere la stadion. Pentru mine a fost o propunere neasteptata pentru ca eu imi facem alte planuri, voiam sa plec cu familia pentru un an de zile in Statele Unite. Dar din aceasta clipa incerc sa ajut Steaua, pentru ca Steaua mi-a dat ce sunt astazi", a spus Duckadam.

Citeste si:
Cum a fost prima zi de scoala pentru vedetele si marii sportivi romani
Cum a fost prima zi de scoala...

Oficialul stelist a mentionat ca va avea o relatie buna cu finantatorul Gigi Becali pentru ca stie sa isi respecte "sefii ierarhici". "Eu am activat timp de sapte ani in cadrul Politiei de Frontiera si stiu sa-mi respect sefii ierarhici si astept acelasi respect din partea lor. Cat priveste relatia mea cu suporterii, aceasta a fost mereu buna, nu va de ce ar fi acum altfel", a explicat Duckadam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.