Fostul selectioner Anghel Iordanescu a declarat ca Gheorghe Hagi nu doreste sa vina la echipa Steaua, unde este dorit de finantatorul Gigi Becali si unde ar fi urmat sa-l inlocuiasca pe managerul general Victor Piturca, transmite MEDIAFAX.

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus ca vreau sa ajut mult Steaua, dar i-am spus ca sub nicio forma nu voi antrena Steaua. I-am spus ca cel mai bine e sa se impace cu Piturca si cu Ienei. Asta ar fi cea mai buna solutie. As fi de acord sa preiau functia de presedinte, insa i-am transmis ca voi veni cu multi stelisti daca voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am mai spus si de Dan Petrescu si Gica Popescu. Gigi nu a spus nu la nicio propunere, as fi vrut sa fac o punte de legatura intre Steaua lui Gigi Becali si armata. Urma sa facem un contract beton, dar din pacate lucrurile s-au impotmolit si nu din vina lui Gigi Becali. As fi vrut sa am o discutie cu suporterii Stelei, imi doream sa vorbesc cu Ienei si cu Piturca, dar in momentul de fata se pare ca nu mai e nevoie. In discutiile mele cu Hagi, el nu a spus ca nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, i-am spus ca acolo e casa lui si ca putem schimba lucrurile in Ghencea, insa a avut ezitari din cauza proiectului pe care il are cu Academia, din cauza ca luam totul prea in pripa si ca ne grabim. Nu pot sa spun daca Hagi se va razgandi, insa personal m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce imi pusesem in cap, de a lamuri unele lucruri cu Gigi Becali", a declarat Iordanescu la Sport.ro.

Piturca rupe tacerea

Victor Piturca a parasit functia de manager general al clubului Steaua dupa doar primele trei etape ale Ligii I. Neintelegerile dintre el si finantatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma sa-l semneze Piturca, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garantii in valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garantiile urmau sa fie executate de Victor Piturca in cazul in care Gigi Becali facea decla


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.