Meciul a avut loc duminica, inainte de ca presedintele sa se intalneasca la Casa Alba, cu prietenii sai, pentru a sarbatori implinirea a 49 de ani, informeaza AFP.
Obama, care a sarbatorit si miercuri cu prietenii la Chicago (Illinois), s-a dus, duminica, la o sala de sport a unui complex militar din regiunea Washington, pentru a juca baschet, sportul sau favorit, timp de doua ore si jumatate, scrie MEDIAFAX.

Potrivit NBA Fanhouse, Obama a jucat cu LeBron James, cel mai bun jucator (MVP) al NBA in ultimele doua sezoane si al carui transfer de la Cleveland Cavaliers la Miami Heat a facut senzatie in iulie. Printre ceilalti jucatori prezenti s-au aflat legendarul Earvin "Magic" Johnson, 50 de ani, triplu MVP si cvintuplu campion cu Los Angeles Lakers, cel mai bun marcator din NBA Carmelo Anthony (Denver Nuggets), sau vedeta de la Lakers, Kobe Bryant, cvintuplu campion NBA. Acesta din urma nu a jucat insa, conform celor de la Casa Alba.

In total, 16 jucatori sau fosti jucatori, profesionisti sau universitari, au fost prezenti.

Dupa acest meci, Obama, cativa jucatori dar si prieteni personali ai presedintelui vor merge la un gratar la Casa Alba.
Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, si fiica lor cea mica, Sasha, vor fi prezente, ele revenind dintr-o vacanta in sudul Spaniei. In schimb, fiica lor cea mare, Malia, nu va fi prezenta, ea fiind tot in vacanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.