Sport 9 August 2010 21:01
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.

Ungur Cristian, fiul unui cunoscut medic din oras, a accidentat duminica patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza, informeaza realitatea.net.

Purtatorul al al Politiei Judetene Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca tanarul Cristian Ungur este cercetat pentru trei infratiuni, urmand ca procurorul care se ocupa de caz sa decida daca va emite ordonanta de retinere pe numele soferului.

"Inca se fac cercetari la Politia Caransebes, iar tanarul este audiat. Se fac cercetari pentru acuzatiile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autrovehicul sub influenta alcoolului cu o imbibatie alcoolica in sange de 0,80 de miligrame la mie si parasirea locului accidentului fara instiintarea organelor de politie. In functie de rezultatele cercetarilor, politistii vor decide daca se va emite ordonanta de retinere"
, a spus Ancuta Carbunaru.

  • Ioan Ungur, tatal lui Cristian Ungur, a declarat pentru Realitatea TV ca nu vrea sa vorbeasca cu fiul sau si ca acesta trebuie sa raspunda in fata legii.

"Ce sa vorbesc cu el. Nu-mi explic, sunt socat. Bine ca nu a omorat pe cineva. Am inteles ca a avut alcoolemie destul de serioasa. Eu stiam ca nu consuma deloc alcool. Nu vreau sa vorbesc cu el, nu merita acum"
, a declarat Ioan Ungur.

  • Motociclistul Catalin Cazacu a declarat la Realitatea TV ca, din disperare, a incercat sa opreasca masina care gonea pe traseul concursului de motociclism, desfasurat pe Aeroportul din Caransebes.

"Tocmai terminasem cursa si la un moment dat am vazut masina, care gonea pe pista cu peste 100 de km/ora. Am semnalizat catre arbitrul de la start. Acesta a oprit startul si a reusit sa scoata juniorii de la start. Apoi, masina a venit spre public. Am incercat sa sar in fata masinii, pentru ca nu am crezut ca exista un sofer atat de inconstient care sa dea peste un om care e in fata lui",
a declarat Catalin Cazacu.
Citeste si:
Accident grav în Teleorman: două autobuze, spulberate de un TIR...
Accident grav în Teleorman:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.