In aceasta saptamana a fost lansat spotul radio pentru proiectul Let`s Do It, Romania! - Curatenie in toata tara, intr-o singura zi.

Una dintre variantele acestui spot radio il prezinta pe campionul mondial Leonard Doroftei, care spune tuturor ca, pe 25 septembrie, lasa manusile de box, pentru a le lua pe cele de curatenie. Leonard Doroftei este si o vedeta importanta pentru judetul Prahova, judet pentru care si-a aratat sustinerea participand la emisiuni TV despre acest subiect.

"Imi amintesc cu drag de perioada copilariei, cand faceam curatenie in fata casei si aveam un sentiment de multumire pentru atitudinea mea. Asa ar trebui sa procedam mereu, sa avem grija de locul in care traim, sa ne respectam pe noi, cat si natura ce ne inconjoara, iar ziua de 25 septembrie sa fie un inceput in a constientiza, ca de noi si de atitudinea noastra fata de mediu, depinde totul", a declarat Leonard Doroftei.

In saptamanile care vor urma, echipa “Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.