Cu o zi inainte de returul dintre dinamovisti si Hajduk Split, un taximetrist bucurestean dezvaluie intamplarile croatilor in Bucuresti.
"Miercuri dimineata, pe la ora cinci, eram in masina in fata clubului Player Summer, cand s-au apropiat niste straini si m-au intrebat daca stiu engleza. I-am intrebat de unde sunt si mi-au spus doar ca sunt croati. Eu, fiind dinamovist, a doua zi am fost la meciul cu Hajduk si atunci mi-am dat seama ca fusesera jucatorii de la Split. I-am recunoscut pe portar (n.r. - Subasici) si pe cel care a jucat cu numarul 99 (n.r. - Sharbini), ceilalti doi nu stiu cine erau. Toti erau cam beti si mi-au zis ca vor la curve. I-am dus la un asa-zis masaj erotic... Au fost foarte de treaba si la plecare mi-au lasat un bacsis bunicel", sustine un taximetrist care a oferit mai multe informatii interesante pentru cancan.

Dinamo a castigat partida tur contra croatilor de la Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League, cu scorul de 3-1 si are sanse mari sa se califice in play-off-ul competitiei, daca va scoate un rezultat bun in meciul retur de maine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.