Aproximativ 200 de suporteri vor insoti echipa Dinamo in Croatia pentru a urmari partida cu Hajduk Split, din cea de-a doua mansa a turului III preliminar al Ligii Europene.

Formatia antrenata de Ioan Andone se va intalni cu Hajduk Split joi, informeaza surse din cadrul gruparii "alb-rosii". Celor doua sute de suporteri care vor face deplasarea din Bucuresti li se vor alatura alti 50 de cetateni romani care traiesc in Italia.

  • Clubului FC Dinamo i-au fost alocate 250 de bilete pentru fani, la pretul de 50 kune croate (aproximativ 7 euro)

Cu ocazia meciului tur disputat joia trecuta la Bucuresti, 20 de suporteri au fost dusi la Sectia 10 de politie, 17 ai echipei Hajduk Split si trei dinamovisti, iar alti 11 fani romani au fost condusi la Sectia 14, dupa o bataie care a avut loc in zona magazinului Unirea din Capitala, potrivit MESIAFAX.

Aproximativ 50 de suporteri ai formatiilor Dinamo si Hajduk Split s-au intalnit in zona magazinului Unirea, unde a avut loc un conflict, jandarmii intervenind pentru a-i desparti. In urma incidentului, doi fani croati au avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind o fractura de piramida nazala, respectiv un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, peste 150 de fani ai echipei Hajduk Split au sosit in Bucuresti pentru a asista la meciul tur cu Dinamo, desi, in urma unei decizii a UEFA, nu aveau voie sa patrunda pe arena din Soseaua Stefan cel Mare.

Partida Hajduk Split - Dinamo Bucuresti, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.30. In tur, dinamovistii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.