Formatia Universitatea Craiova va reveni pe stadionul Ion Oblemenco incepand cu etapa a patra a Ligii I, dupa ce in returul sezonului trecut a disputat meciurile la Turnu Severin.

"Universitatea va juca in urmatoare etapa de pe teren propriu, de la ora 22.00, pe stadionul Ion Oblemenco, cu FC Timisoara. Le-a venit in sfarsit mintea la cap edililor de la Craiova si au ajuns la un acord cu oficialii Universitatii. Normal ca e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia sa joace in alta parte decat la Craiova. Nu stiu, dar banuiesc ca noile conditii contractuale de inchiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club", a declarat pentru MEDIAFAX, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a discutat cu oficialitatile din cadrul Primariei Craiova revenirea pe stadionul Ion Oblemenco si cu o saptamana inaintea inceperii sezonului, dar negocierile au esuat. Oficialii primariei nu au putut garanta atunci faptul ca in urmatoarea perioada vor monta 25.000 de scaune pe stadionul Ion Oblemenco si ca vor achizitiona o tabela de marcaj pana anul viitor.

Conducerea gruparii Universitatea Craiova solicitase, de asemenea, stabilirea unei date pentru un referendum, prin care populatia orasului urma sa fie consultata pentru construirea unui nou stadion in urmatorii trei ani.

La inceputul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somata de primarie sa paraseasca arena "Ion Oblemenco" incepand cu 31 ianuarie, cand expira contractul ce are ca obiect concesionarea spatiilor de antrenament si competitii din acest stadion.

Universitatea revine astfel la Craiova dupa ce a jucat in returul sezonului trecut si in prima etapa a actualei editii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.