MM Stoica si-a cerut scuze pentru atacul de vineri la adresa Rapidului. Potrivit blogului personal al managerului Unirii Urziceni, atitudinea nepotrivita i-a fost provocata de moartea unui prieten apropiat.

"Ei nu trateaza pe nimeni asa cum ma trateaza pe mine, dar o fac, pentru ca am plecat triumfator din fata lor. Galeria Rapidului doreste sa faca dragoste cu familia mea, dar asta nu se va intampla niciodata, pentru ca familia mea nu vrea asta. Mi-au injurat fata de ziua ei, iar pe mine m-au injurat cand mama era in tribune", citeaza Sport.ro declaratia facuta vineri de MM Stoica.

Pentru a se scuza, sambata, managerul echipei Unirea Urziceni a postat pe blogul sau motivul pentru care a refulat la conferinta de presa: decesul unui prieten apropiat l-a dat peste cap.

"Ultimele zile au fost delicate pentru mine. S-au acumulat multe frustrari. Toate evenimentele care s-au succedat au avut o incarcatura speciala. Supercupa, remiza de la Targu Jiu, cu cele doua bare ale noastre si golul regulamentar al Pandurilor, examenul cu Zenit, plus alte probleme care ma framanta de ceva timp incoace si care par a nu-si mai gasi rezolvare. (...) Ieri (n.r. vineri) am refulat putin, le-am amintit celor care imi injura familia ingrozitor cateva episoade recente. Am fost ironic, dar civilizat. Apoi, am regretat. Mereu mi se intampla asa. Ma simt foarte bine cand vorbesc, nu asa bine dupa", a scris MM Stoica pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.