Sport1 August 2010

Lectura de un minut

Cel de-al treilea weekend Via Sport se apropie. Astazi, incepand cu orele 22.00 Bulevardul Kiseleff se inchide intre Piata Victoriei si Ion Mincu, pentru a da startul unui nou weekend de sport dedicat bucurestenilor.
Pana duminica la orele 14:00, moment in care Kiseleff-ul va fi din nou redat traficului auto, Via Sport ii invita la un maraton al sportului in aer liber, pe toti cei care vor ramane in Bucuresti in acest sfarsit de saptamana.

Participantii se vor putea bucura de acces liber la: baschet, badminton, tenis de picior, tenis de masa, fusball, biciclete si multe alte surprize pe care organizatorii le-au pregatit incepand cu acest weekend. Via Sport ii invita la miscare in aer liber pe toti iubitorii de sport, indiferent de varsta.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune ca in perioada 16 iulie – 8 august sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.


Citeste si: [10.000 de participanti in al 2 lea weekend Via Sport]

Citeste si:
Premierul Republicii Moldova: "Omuletii verzi” pot ateriza si in Pia
Premierul Republicii Moldova:...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.