Gigi Becali, decis sa reclame Rapidul la UEFA
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca are de gand sa reclame clubul Rapid Bucuresti la UEFA pentru scandarile triviale ale suporterilor giulesteni din timpul partidei cu UE Sant Julia, care l-au vizat. Galeria rapidista a scandat: "La puscarie, Gigi Becali, la puscarie" sau "Gigi, cat as vrea sa te vad la Rahova".

Patronul Stelei a declarat ieri, drept raspuns: "Ma duc la Giulesti, sa vedem daca mai striga ei in fata mea. Sigur, ma duc si eu cu 20-30 de insi. Marea galerie a Rapidului...Niste golani, niste vagabonzi. Sa se implice si politia. As putea sa-i bat eu, niste papagali, dar nu ma pun la mintea lor. Fac acum memoriu la UEFA, sa-i suspende din cupele europene. Si asa nu se duc ei prea departe, mai joaca un meci si ies", a spus Becali.

In legatura cu modul in care patronul Rapidului, George Copos, a potolit spiritele in timpul meciului, cerandu-le suporterilor sa inceteze scandarile, Becali a comentat: "George Copos a organizat si, vezi Doamne, a linistit spiritele. Metoda asta este a lor, securisto-comunista, utecista. Nu mai merge cu mine. Nu ma mai bat, fac reclamatie la UEFA", a mai spus Becali.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.