Raul si-a anuntat cu ochii in lacrimi plecarea dupa 16 ani de la Real Madrid.

In Palco del Honor de la Santiago Bernabeu, avand in spate o parte a trofeelor castigate de-alungul anilor in tricoul alb, cu ochii in lacrimi, Raul a incercat sa schiteze un discurs clasic

“Nu sunt adeptul discursurilor dar am sa incerc sa citesc astazi pentru ca nu vreau sa uit pe nimeni. Va multumesc tuturor pentru prezenta, va multumesc domnule presedinte pentru cuvintele dumneavoasta emotionante. Este o zi dura pentru mine. Ma simt inca jucator si vreau sa joc fotbal. Indiferent unde am sa o fac, am sa raman mereu fidel Realului. Iubesc fotbalul si vreau sa ma simt in continuare fotbalist. In fiecare pasa, in fiecare sut, in fiecare gol am incercat sa pun totul pentru ca iubesc acest club. Sunt sentimente unice, iar ceea ce traiesc acum ma poate face usor sa uit oameni carora vreau sa le multumesc. Sa-i numesc insa pe toti, este imposibil. Ei stiu cine sunt si cat conteaza pentru mine... Pentru mine incepe o noua etapa a vietii, in care am sa incerc sa fiu fericit. Au trecut multi ani de cand am imbracat prima data tricoul alb al Realului, astfel ca acum la despartire imi reafirm loialitatea fata de clubul meu, langa care am sa revin de fiecare data atunci cand va avea nevoie de mine. Va multumesc tuturor. Hala Madrid!”.
Asa si-a incheiat Capitanul aventura la Real Madrid, scrie realmadrid.footballclub.ro.

Florentino Perez i-a urat succes fotbalistului, care va evolua din sezonul viitor la FC Schalke 04 Gelsenkirchen. "A fost cel mai bun dintre cei buni. Este un jucator pe care nu il vom uita pentru ca nu vrem sa il uitam", a adaugat el, precizand ca aceasta despartire nu este "un adio, ci un la revedere", deoarece un fotbalist ca Raul "trebuie sa fie la Real Madrid", scrie sport.ro.

Raul, in varsta de 33 de ani, juca la Real Madrid din 1994. El a evoluat in 740 de meciuri pentru echipa madrilena si a inscris 323 de goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.