La un an de cand a fost transferat la Hercules Alicante, atacantul Ionel Danciulescu s-a intors la Dinamo.

Presedintele Nicolae Badea a declarat pentru site-ul oficial ca FC Dinamo a ajuns la un acord pentru transferul lui Ionel Danciulescu in Stefan cel Mare.

“Danciu-Gol” va evolua in urmatoarele doua sezoane pentru Dinamo, urmand sa fie prezentat oficial marti, la ora 12.30, intr-o conferinta de presa. "Ma bucur ca m-am intors acasa! Din 100 de oameni, 99 mi-au transmis sa nu revin in tara. Sunt un tip ambitios, imi plac provocarile si sunt fericit ca voi juca din nou la Dinamo. Imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne indeplinim obiectivele", a declarat Ionel Danciulescu pentru www.fcdinamo.ro.

Si presedintele executiv Cristian Borcea este bucuros ca atacantul Ionel Danciulescu va evolua in urmatoarele doua sezoane pentru Dinamo.

"Ma bucur ca Danciulescu a revenit la Dinamo. Nici un dinamovist adevarat nu poate uita ca Danciu a plans cand a plecat din Stefan cel Mare. Atat el, cat si Niculescu au facut foarte multe pentru Dinamo in ultimul deceniu. Suntem obligati sa le organizam un meci de retragere peste cativa ani, cand vor hotari sa-si incheie carierele", a declarat Cristian Borcea pentru www.fcdinamo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.