Vedeta reprezentativei Argentinei si a echipei FC Barcelona, Lionel Messi, vrea sa intre in lumea modei, lansandu-si propria colectie de imbracaminte.
Messi vrea sa implice in acest proiect al sau personalitati din intreaga lume. El intentioneaza sa numeasca in fiecare oras important din lume un ambasador al colectiei sale, dintre vedetele din sport, cinema sau muzica, scrie Mediafax.

"Lucrez la acest proiect de cateva luni. In Barcelona ambasador as fi eu. I-am abordat pe Wayne (Rooney) pentru Manchester, Frank (Lampard) pentru Londra si Colin (Farrell) pentru Dublin. Am discutat cu Jay-Z pentru New York si visul meu este ca David (Beckham) sa fie ambasadorul pentru Los Angeles. Deja ii am pe fotbalistul Alessandro Nesta si pe rapperul Lupe Fiasco in Milano si Chicago"
, a spus argentinianul.

Lionel Messi a precizat ca i-ar placea sa deschida primele magazine in care sa se vanda colectia sa, vara viitoare. "Daca vom reusi sa convingem toate vedetele cu care discutam, am putea deveni cel mai faimos si cel mai bun brand din lume in moda masculina", a adaugat fotbalistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.