Clubul Poli Iasi ar putea fi executat silit pentru o datorie de 21.233 de lei catre firma de distributie de medicamente, Fildas Trading SRL, conform unei cereri inaintate in acest sens Judecatoriei Iasi.

La data de 5 martie 2010, Judecatoria Iasi a aprobat o ordonanta de plata a sumei de 21.233 de lei, reprezentand neachitarea a doua facturi, dobanda comerciala, plus cheltuielile de judecata. Firma Fildas Trading SRL a furnizat clubului iesean medicamente in perioada octombrie - noiembrie 2006, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presedintele gruparii din Liga a II-a, Cristian Starica, a declarat, joi, ca va achita suma daca se va dovedi ca Poli Iasi are aceasta datorie. "Nu stiu exact despre ce este vorba, dar de astfel de probleme se ocupa juristul clubului. Daca se va dovedi ca avem de platit aceasta suma, o vom face", a explicat Starica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.